Πώς να απενεργοποιήσετε το Facebook - κάντε ένα διάλειμμα από τον κολοσσό των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης - ReviewsExpert.net

"Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου στο Facebook;" είναι μια κοινή ερώτηση μεταξύ των χρηστών των κοινωνικών μέσων που χρειάζονται διάλειμμα από την πολυσύχναστη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Perhapsσως πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο από τις ανόητες αναρτήσεις των φίλων σας. Or ίσως θέλετε να αποκρύψετε το προφίλ σας για ένα χρονικό διάστημα. Όποιος και αν είναι ο λόγος σας, η επιλογή απενεργοποίησης του Facebook θα σας επιτρέψει να μείνετε χαμηλά για λίγο.

Το κουμπί απενεργοποίησης του Facebook, όπως θα περίμενε κανείς, δεν τοποθετείται σε μια τοποθεσία όπου διαισθητικά θα περίμενε κανείς ότι θα είναι. Άλλωστε, ο γίγαντας των social media δεν θέλει να τα καταφέρει πολύ είναι εύκολο για εσάς να εγκαταλείψετε προσωρινά το Facebook. Παρόλα αυτά, έχουμε τα εύκολα βήματα σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του λογαριασμού σας στο Facebook με τη σειρά του.

  • Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram
  • Οι καλύτεροι φορητοί υπολογιστές κάτω των 500 δολαρίων το 2022-2023

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook, ακολουθούν τα εύκολα βήματα για τον τρόπο απενεργοποίησης του.

1. Μεταβείτε στο "Λογαριασμός" στην επάνω δεξιά γωνία (εικονίδιο με το βέλος προς τα κάτω).

2. Κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις & Απόρρητο".

3. Κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις".

4. Κάντε κλικ στην επιλογή "Οι πληροφορίες σας στο Facebook".

5. Κάντε κλικ στο "Προβολή" δίπλα στο "Απενεργοποίηση και Διαγραφή".

6. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί "Απενεργοποίηση λογαριασμού" και κάντε κλικ στο "Συνέχεια στην απενεργοποίηση λογαριασμού".

7. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

8. Σημειώστε τον λόγο αποχώρησης.

9. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώστε το πλαίσιο "Εξαίρεση από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Facebook". Εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Messenger παρά την απενεργοποίηση, σημειώστε το πλαίσιο "Keep Using Messenger".

10. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή "Απενεργοποίηση".

Μόλις απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στο Facebook, όλες οι πληροφορίες και το περιεχόμενό σας θα κρυφτούν. Κανείς δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας ούτε να δει τα πράγματα που έχετε μοιραστεί, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών σας, του Χρονολογίου και των ενημερώσεων κατάστασης.

Θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου, μοιράζονται τη σελίδα με τους φίλους σας

wave wave wave wave wave