Πώς να επαναφέρετε το iPhone - σκουπίστε όλα τα δεδομένα σας από τη συσκευή σας - ReviewsExpert.net

Το "Πώς να επαναφέρετε το iPhone" είναι ένα ερώτημα που αμέτρητοι χρήστες της Apple ζητούν από τη μηχανή αναζήτησης Google με την ελπίδα να βρουν έναν εύχρηστο οδηγό για τον τρόπο επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων των τηλεφώνων τους.

Ευτυχώς, φτάσατε στο σωστό μέρος. Perhapsσως το iPhone σας να μην αποδίδει στο ίδιο επίπεδο, οπότε θέλετε να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του. Maybeσως είστε έτοιμοι να πουλήσετε το iPhone σας και θέλετε να διαγράψετε εντελώς τα προσωπικά σας δεδομένα πριν ανταλλάξει χέρια. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος σας, έχουμε ένα βήμα προς βήμα σεμινάριο για να σας βοηθήσει να επαναφέρετε το iPhone σας.

  • iPhone 12 Pro Max κριτική
  • Τηλέφωνα με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας το 2022-2023

Τι πρέπει να κάνετε πριν κάνετε επαναφορά του iPhone σας

Η επαναφορά του iPhone σας σημαίνει ότι θα χάσετε όλα τα δεδομένα σας, αλλά υπάρχει μια ασημένια επένδυση. Εάν θέλετε να ανακτήσετε αυτά τα δεδομένα αργότερα, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στο cloud πριν κάνετε επαναφορά της συσκευής σας.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Το όνομά σας> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας iCloud> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα.

Στη συνέχεια, εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το iPhone σας, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Apple ID σας, ώστε ο επόμενος κάτοχος να μην έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Το όνομά σας> Έξοδος.

Πώς να επαναφέρετε το iPhone σας

Τώρα που έχετε προετοιμάσει το τηλέφωνό σας για πλήρη διαγραφή δεδομένων, ας δούμε πώς να επαναφέρετε το iPhone σας.

1. Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" και πατήστε "Γενικά".

2. Κάντε κύλιση μέχρι κάτω και πατήστε "Επαναφορά".

3. Στη συνέχεια, πατήστε "Διαγραφή όλου του περιεχομένου και ρυθμίσεων".

4. Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας (η Apple θέλει να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για εξουσιοδοτημένη ενέργεια).

5. Τέλος, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε εάν θέλετε να διαγράψετε τη συσκευή σας. Πατήστε "Διαγραφή".

Η επαναφορά θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά, αλλά εάν η συσκευή σας είναι υπερχείλιση με δεδομένα, θα διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο. Μόλις ολοκληρωθεί η διαγραφή δεδομένων, η συσκευή σας θα πρέπει να επιστρέψει στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις.

Θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου, μοιράζονται τη σελίδα με τους φίλους σας

wave wave wave wave wave